Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически сатиниращи машини

Електрическите сатиниращи машини се наричат още ролкови шлайфове. С помощта им се извършва процесът на сатиниране. Това е довършителна механична операция, имаща за цел да придаде блясък на различни повърхности и предмети, направени от неръждаема стомана, цветни метали и други. В зависимост от вида на използвания полиращ цилиндър могат да се получат различни декоративни ефекти.

 

Електрическите сатиниращи машини са предназначени за шлайфане на криви, профилирани и структурирани дървени и метални повърхности, сатенено дообработване, четкане  и гланцирано полиране. Имат ергономична ръкохватка с форма, подобна на валяк за боядисване, което улеснява воденето и контролирането на шлайфа.

 

Повечето видове са оборудвани със защита от претоварване на двигателя, електронен плавен старт, защита при повторно включване. Имат възможност за регулиране на оборотите, което осигурява перфектни резултати при работа с дърво, метал и пластмаси.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически сатиниращи машини на марките BOSCH, JEPSON, METABO, RAIDER и VIRUTEX.

 

Защо да изберете електрическа сатинираща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически сатиниращи машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.