Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически тръбогиб

Електрическият огъвач за тръби е известен още като тръбогиб и представлява инструмент за студено огъване до 180 градуса. Той е подходящ за меки, полутвърди и твърди тръби с различен диаметър.

 

Неговото основно предимство е, че е лесен за употреба и мобилен – може да се ползва навсякъде и без менгеме. Електрическите инструменти за огъване на тръби имат приложение не само във ВиК дейностите, но и в сферата на ремонтите и строителството. Използват се за огъване на твърди, полутвърди, меки медни тръби, пресфитинг системи, направени от неръждаема стомана, въглеродна стомана, електрозаварени тръби и многослойни композитни тръби.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете електрически тръбогиби на марките REMS и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете електрически тръбогиб от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически тръбогиби, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.