Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 080 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 080 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически тръборези

Тръборезите са специализирани ръчни инструменти, с помощта на които лесно могат да се разрязват метални, стоманени, медни или пластмасови тръби в условия на отсъствие на електричество или в близост до взривоопасни обекти. Използват се основно от водопроводчици за рязане на тръби.

 

Подходящи са и за демонтиране на система за отопление, скъсяване на тръби по време на монтаж или при замяна на част от тръбопровода. Често работата с този инструмент е по-бърза, по-чиста и по-удобна за рязане на тръби от ползването на ножовка.

 

Електрически тръборези

 

Електрическите резбонарезни машини за вътрешни резби и ръчните резбонарезни машини имат много предимства като прецизност и скорост. Резбонарезната машина е предназначена за рязане на резби в полуавтоматични или автоматични цикли в съчетание с други машини.

 

Електрическите тръборези се използват за рязане на тръби от пресфитингови системи, изработени от неръждаема стомана, стомана, мед и пластмаса. Подаването става чрез удобен лост, шпиндел и трапецовидно разположени иглени водачи. Режещият диск е снабден с ограничител на движението, за да се предотврати повреда на водачите.

 

Настолният електрически тръборез e оборудван с предавателна кутия, която не се нуждае от техническа поддръжка. Скоростта е оптимална и е избегнато отрицателно въздействие върху материала на тръбата вследствие на прегряване.

 

Защо да изберете електрически тръборез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически тръборези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.