Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически водоструйки

Почистването с електрическа водоструйка под високо налягане гарантира спестяване на време и екологично премахване на замърсяванията. С нея чистенето на упорита мръсотия не е проблем и не изисква почти никакви физически усилия.

 

Приложение на електрическите водоструйки

 

С водоструйка можете да миете и почиствате:

 

  • тераси
  • фасади
  • автомобили и превозни средства
  • градински мебели и други.

 

Почистването с електрическа водоструйка е лесно и ефективно. Когато мощната струя вода под налягане достигне мръсотията, тя незабавно пада и повърхността възвръща чистия си начален вид. Всяка водоструйна машина има помпа, която доставя вода и я ускорява до изходната зона. Електрическата водоструйка е лесна за употреба, защото може да се захранва от почти всяка електрическа мрежа.

 

Машина с налягане от 100 бара е достатъчна за повечето приложения. Маслените и мазни слоеве могат да се отстранят по-лесно с почистващ препарат. За по-лесно нанасяне на препарат някои електрически водоструйки имат контейнер за свързване към пистолета за пръскане. По този начин почистващият препарат се нанася заедно с водната струя с високо налягане.

 

Защо да изберете електрическа водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови водоструйки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.