Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електроди

Електродът има електронна проводимост и е добър проводник на електричество. Обикновено е изработен от метал, чрез който се прави контакт и се реализира електрическа верига с неметална среда с йонна проводимост, твърд електролит, полупроводник.

 

Видове електроди

 

Рутиловите електроди се използват при заварка на обикновена, корабна и структурна стомана, както и за дебели покрития – за спойка на нисколегирана и нисковъглеродна стомана. Той има много добри технически характеристики при уплътнение – може лесно и самостоятелно да осигури отделяне на шлаката.

 

Неръждаемите електроди имат минимално съдържание на въглерод и служат за заварка на стомана от типа 18%Cr, 12%Ni, 2.8%Mo. Те се използват широко в химическата, хранителната и корабостроителната индустрия. Подходящи са за заваряване на стабилизирани стомани с подобен състав.

 

Базичните електроди имат добри заваръчно-технологични свойства и лесно отделят шлаката. Те се използват за заваряване на нелегирани конструкционни стомани, повдигателни уреди, съдове под налягане и други.

 

Призмовидните електроди са с дълготрайна употреба благодарение на удобно легло.

 

Пръчковидните електроди се използват при уреди за спояване на медни тръби. Подходящи са за работа в труднодостъпни места.

 

Волфрамовите електроди се използват за заваряване с прав ток.

 

Стоманените електроди са подходящи за заваряване с постоянен или променлив ток на въглеродна и нисколегирана стомана.

 

Чугунените електроди са подходящи за заваряване с постоянен или променлив ток на материали от чугун, мед или никел, със или без предварително загряване.

 

Защо да изберете електрод от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електроди за заваряване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.