Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ENAR

Името Enar идва от "Energía del Aire Comprimido" (Energy от сгъстен въздух) и неговото лого представлява остриетата на пневматичен двигател.

От самото си начало, фирма Enar произвежда пневматични инструменти с прочутото качество и е разработила тази продуктова линия със своя собствена технология, с акцент върху вътрешния пазар и на Обединеното кралство. По този начин, тя се превръща във водещ доставчик на националната металургична промишленост, с такива компании като Mercedes, Seat, Ford, Renault, Fagor, Teka, Otsein и Astilleros Españoles сред своите клиенти.

 

  • 1978 г.   фирмата преживява икономическа криза, след което организационно се преструктурира и преминава през нов етап в развитието си. От пневматични машини, фирмата започва производство на ротор и статор, които внедрява в корпус и така произвежда вибратор за бетон, като с него увеличава  асортимента на ENAR, както и вибриращи маси за тротоарни настилки. Новата дейност е фокусирана върху пазара на вибриращи инструменти за строителни дейности и по-конкретно, за вибриране на бетон.

 

  • В същото време, тъй като продуктовата гама е била разширена и компанията е постигнала растеж в рамките на новия пазар, производство на пневматични инструменти постепенно намалява, а до 1992 г. е било просто прекратено.

 

  • През 1994 разработва набор от леки трамбовъчни машини и  Enarco, става първата испанска фирма със собствено производство на трамбовки и реверсивни плочи.

 

В момента, Enarco се простира на 10 000 квадратни метра производствена площ намирайки се в Сарагоса, открито през 2009 г.,в момента има произведени повече от 50000 артикула през своите три продуктови линии - вибратори  за бетон, вибриращи дъски и трамбовъчни плочи.

Чрез своето развитие на пазара, Enarco се позиционира като специалист във вибрирането на бетон, създадени са търговски мрежи в 5 континента и няколко дъщерни дружества във Франция, Мексико, Полша и Китай.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.