Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ESAB

Като логична стъпка след изобретяването на заваръчните електроди през 1904, Оскар Килберг основава ESAB. Оттогава фирмата непрекъснато подобрява съществуващите методи и материали. В същото време, ESAB разработи нови методи, за да отговори на предизвикателствата на технологичния напредък.

Днес компанията произвежда консумативи и оборудване за почти всеки процес и приложение за заваряване и рязане.

Нашите специалисти работят в тясно сътрудничество с клиентите и това ни позволява да впрегнем  нашият технологичен и иновационен потенциал, за да предложим пълен набор от продукти за рязане и заваряване, както и аксесоари съобразени с изискванията на локалните пазари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.