Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Филтърни и прахоулавящи торбички

Филтърните торбички за прахосмукачки са изработени от специална филтърна хартия, която задържа праха и малките частици. Предназначени са за сухо почистване, хигиенични са и са за еднократна употреба.

 

В днешно време се произвеждат 100% биоразградими филтърни торбички. Хартиените са перфектен заместител на изхабените торбички за прахосмукачка. Някои от филтърните торбички са идеални за използване с машини за обработка на дърво (фрези, рендета, малки произволни орбитални шлифовъчни и други).

 

Защо да изберете филтърна и прахоулавяща торбичка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме филтърни и прахоулавящи торбички, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.