Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 104 продукта и наличност над 3 961 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 104 продукта в наличност.
3 961 183 Артикула.
Подреди по
Резултати

Флакони за газозаваръчни инструменти

В онлайн магазина и търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от флакони за газозаваръчни инструменти. Предлагаме разфасовки от 80 мл до 750 мл. Сред голямото разнообразие от флакони с пропан-бутан се откроява флаконът с газ HITACHI/HIKOKI, който се използва с пистолет за забиване на пирони HITACHI/HIKOKI NR90GC. При нас ще намерите и газови флакони на марката ROTHENBERGER.

 

Газовият флакон с пропан-бутан ElicoGAS UP-60220 e с шест различни накрайници. Трябва да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит огън или други източник на пламък. Да не се излага на температури по-високи от 50°C.

 

Газовият флакон с пропан-бутан HITACHI/HIKOKI се използва с пистолет за забиване на пирони HITACHI/HIKOKI NR90GC.

 

Газовият флакон с пропан-бутан LG (100, 300) трябва да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък или други източник на пламък. Да не се излага  на температури по-високи от 50°C.

 

Газовият флакон с пропан-бутан MESTO 600 трябва да се съхранява на хладно и сухо място. Използва се с горелка MESTO 1760 съгласно стандарта EN 521.

 

Газовият флакон с пропан-бутан PROVIDUS е на резба 7/16‘‘. Високопроизводителната смес за заваряване е с противовъзпламенителна система.

 

Газовият флакон с пропан-бутан PROVIDUS 250 мл е подходящ за употреба при къмпинг, зареждане на газови запалки и горелки. Специалната смес позволява употребата на патрона до температури от -20°C.

 

Газовият флакон с пропан-бутан PROVIDUS+ e със специална GASEX смес за 35% супер бързо заваряване, отколкото с пропан.

 

Газовият флакон с пропан-бутан RAPID GAS e подходяща за преносими туристически газови уреди – котлони, лампи и др.

 

Газовият флакон с пропан-бутан ROTHENBERGER MAPP 400 гр е с присъединителна резба 7/16‘‘. Предназначен е за рязане и спояване с газ за горене на температури до 2200°C.

 

Газовият флакон с пропан-бутан ROTHENBERGER (МAPP-Gas, Maxigas 400, Multigas 300) е за всички видове горелки за спояване на ROTHENBERGER и за горелки с подходящо присъединяване по EN 417. Обезопасеното автоматично затваряне Ви дава възможност да ползвате един и същи флакон за работа с няколко горелки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дръжки, ръкохватки, шкурки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.