Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Флакони за газозаваръчни инструменти

Флаконите за газозаваръчни инструменти трябва да се пазят от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък или други източници на пламък. Високопроизводителната смес за заваряване е с противовъзпламенителна система.

 

Обезопасеното автоматично затваряне при повечето видове Ви дава възможност да ползвате един и същи флакон за работа с няколко горелки.

 

Флаконите с въглероден диоксид се използват при MAG заваряване на мека стомана. В онлайн магазина и търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от флакони за газозаваръчни инструменти на марките HIKOKI, DECA, PROVIDUS, ROTHENBERGER и други.

 

Защо да изберете флакон за газозаваръчни инструменти от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме флакони за газозаваръчни инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.