Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Флюс за запояване

Флюсовете служат за запояване с калаени и калаено-оловни припои на изделия от алуминий и алуминиеви сплави, както и алуминий към мед, медни сплави, цинк, никел и железни сплави. Осигуряват механично здрава спойка с отлична електрическа проводимост. Замърсените детайли предварително се почистват. Флюсът се нанася на мястото преди припоя.

 

Видове флюсове за запояване

 

Пастата флюс за запояване е по нова формула с много добри признаци. Подходяща е за спояване с калаени припои на кабели и детайли от мед, сплави от мед, железни и неръждаеми сплави, никел, цинк и други.

 

Пастата флюс за мек припой служи за съединяване на медни тръби с медни, бронзови и месингови фитинги във водопроводи за топла и студена вода.

 

Течният флюс за меко спояване е подходящ за приложение в електроинженерството. Калайдисването на кабели и запояване на конектори са само част от приложенията.

 

Защо да изберете флюс за запояване от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме флюсове за запояване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.