Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фреза за канали в алуминиеви плоскости

Лесни за пренасяне и с мощни двигатели – това са само част от причините, поради които да се спрете на фрези за канали в плоскости, предлагани от онлайн магазин „Баш Майстора“. Други безспорни предимства на тази техника са, че са издръжливи и прецизни, както и че имат сменяеми допирни ролки, които позволяват да обработвате материали с различна дебелина.

 

Фрезите за канали в алуминиеви плоскости могат да се използват като циркулярни триони чрез монтиране на режещ диск. Имат ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка. Идеални са за обработка на алуминиеви и композитни материали. Те са с възможност за свързване с прахоулавящи машини, което допълнително улеснява работата с фрезата.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете фрези за канали в алуминиеви плоскости на марките MAKITA и FESTOOL.

 

Защо да изберете фреза за канали в алуминиеви плоскости от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрези за канали в алуминиеви плоскости, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.