Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 547 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 547 Артикула.

Фрезери и консумативи

Фрезерите са изработени от стомана и се ползват като приставки за оберфрези в дърводелството и направата на мебели. Някои от професионалните видове имат остриета от карбидна стомана за ефективност и здравина. Подходящи са както за мека, така и за твърда дървесина.

 

Тези консумативи могат да бъдат срещнати и под наименованията фрезер за дърво, както и фрезер за оберфреза.

 

Видове фрезери

 

Фрезерите за алуминий допускат ефективна и ефикасна резба на всякакъв вид алуминий. Характеризират се със съществена гъвкавост в сравнение с традиционните фрезери, високо качество на работа и други.

 

Великолепната форма на детайлите от гипсокартон е реална благодарение на фрезерите за гипсокартон. Плоскостите лесно се фрезоват с помощта на оберфрези и фрезери със системи за водене под ъгъл 45 и 90.

 

В категорията „Фрезери за дърво предлагаме богато разнообразие от винтове за фрезери, копирни пръстени, лагери за фрезери, нут фрезери, нутове за фреза, опашки за фрезери, прави фрезери, профилни фрезери, радиусни фрезери, сменяеми пластини, стоп-втулки, фрезери за вадене на тапа и други.

 

Фрезери за керамика режат стенни керамични плочки, циментови плоскости и хоросан. Препоръчително е да не се използват за подови плочки.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите фрезери за метал челно-цилиндрични двупери тип B, фрезери за метал челно-цилиндрични двупери тип D D=32 мм, фрезери за метал челно-цилиндрични четрипери тип N, фрезери за метал челно-цилиндрични четрипери тип NF, фрезери зенкер.

 

Защо да изберете фрезер от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрезери и консумативи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.