Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 417 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 417 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.

Фрезери и консумативи

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ предлагаме фрезери за алуминий HSS-Co, производство на C.M.T. и FESTOOL. Диаметрите на опашките на предлаганите от нас фрезери са 8 и 10 мм, външните диаметри – от 4 до 18 мм, а работната дължина – от 3 до 70 мм. Инструментите с един жлеб позволяват едновременно ефективна и ефикасна резба на всички видове алуминий. Отличават се с голяма гъвкавост в сравнение с традиционните фрезери, високо качество на работа и др.

 

Малките фрезери с твърдосплавни пластини за фрезоване на гипсокартон се превърнахa в епицентър в бързоразвиващата се технология на сухото строителство. Прекрасните форми на детайлите от гипсокартон вече са реално благодарение на фрезерите за гипсокартон. Гипсокартонените плоскости могат лесно да се фрезоват с помощта на оберфрези и фрезери със системи за водене под ъгъл 45° и 90°. Картоненият слой не се нарязва, благодарение на което плочата се огъва лесно под ъгъл. Тази технология може значително да повиши качеството и скоростта на довършителните работи, да намали времето за шпакловане, а гипскокартонените плоскости да се използват в проекти със сложни конструкции.

 

В категорията „Фрезери за дърво“ предлагаме богато разнообразие от винтове за фрезери, копирни пръстени, лагери за фрезери, нут фрезери, нутове за фреза, опашки за фрезери, прави фрезери, профилни фрезери, радиусни фрезери, сменяеми пластини, стоп-втулки, фрезери за вадене на тапа, фрезери за дърво комплект, фрезери за панти, фрезери за рамки, фрезери за скосяване и др.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти може да намерите различни видове фрезери за метал – челно-цилиндрични двупери тип B, челно-цилиндрични двупери тип D, челно-цилиндрични четрипери тип N, челно-цилиндрични четрипери тип NF, фрезери зенкер.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.