Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрези за гипсокартон

Акумулаторните фрези за гипсокартон се използват за енергично и незамърсяващо нарязване на повърхности в сухи конструкции, за реализиране на изрязвания, допълнителни части или аксесоари от гипсокартон. Правят изрезки, допълващи части или напасване.

 

Дълбочината на фрезоване и застопоряването на шпиндела се регулират лесно. Сачменият лагер е устойчив на прахоляк. Акумулаторните фрези за гипсокартон имат компактен дизайн, който е много подходящ за работна дейност с инструмента над главата и в трудни за достъп места. Много подходящи са за бързи и чисти срезове на плоскости в сухи конструкции. 

 

Ергономичният корпус на инструмента пасва перфектно на ръката на работника, което гарантира по-благонадежден захват по време на работна дейност с инструмента с една или две ръце.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите фрези за гипсокартон на марките BOSCH, DEWALT и MAKITA.

 

Защо да изберете фреза за гипсокартон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни фрези за гипсокартон, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.