Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 868 723 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 868 723 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезови глави

Фрезовата глава е инструмент, който се върти многократно с висока скорост и прави отвори, канали с неoбходим размер и форма. Може да се използва за дървообработваща работа s различна сложност и характер. Каналите, фалцовете и отворите, създадени с фрезови глави, обикновено са елементи от декора или част от сборни конструкции, а цената на изготвения детайл е по-ниска от изработения по поръчка. С фрезовите глави можете да декорирате сложни изделия и да се направят уникални предмети, на които пазарната цена е много висока.

 

Фрезовата глава CMT D=100 мм B=30 мм I=40-50 мм Z=2 е с тяло от алуминиева сплав, устойчива на високо натоварване. CMT режещите глави гарантират отлична производителност за всички Ваши проекти. Фрезовата глава се използва на всички видове фреза и фреза за машини.

 

Фрезовата глава CMT D=100 мм B=30 мм I=51 мм Z=2 V=4 се използва на всички видове фреза и фреза с машини. Доставя се в пластмасова кутия. Режещите глави CMT гарантират отлична производителност за всички Ваши проекти.

 

Фрезовата глава CMT D=100 мм B=35 мм I=40-50 мм Z=2 е с тяло от алуминиева сплав, устойчива на високо натоварване. CMT режещите глави гарантират отлична производителност за всички ваши проекти. Подходяща е за използване на всички видове фреза и фреза с машини.

 

Фрезовата глава CMT D=105 мм B=35 мм Z=2 е перфектна за всички материали, но идеална е за масивно дърво и панелни материали. Има щифтове за автоматично позициониране на ножовете.

 

Фрезовата глава CMT D=120 мм B=50 мм I=40-50 мм Z=2 е изработена от закалена алуминиева сплав с висока устойчивост на опън и ударни натоварвания. Има 2 универсални прави ножове.

 

Фрезовата глава CMT D=121 мм B=30 мм Z=2 е с тяло от алуминиева сплав, устойчива на високо натоварване. CMT режещите глави гарантират отлична производителност за всички ваши проекти.

 

Фрезовата глава CMT D=128 мм B=40 мм Z=2 е с щифтове за автоматично позициониране на ножовете. Доставя се в пластмасова кутия.

 

Фрезовата глава CMT D=130 мм B=30 мм Z=2 e с тяло от твърд алуминий. Перфектна е за използване за твърда дървесина и панели с дебелина между 22 и 25 мм.

 

Фрезовата глава PILANA D=96 мм B=30 мм I=37 мм Z=2 намира приложение при профилиране, приглаждане и обработване на дебелина.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите глави за лъкатушещ циркуляр, фрезови глави за сглобки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.