Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 360 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 360 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезови глави

Фрезовата глава е инструмент, който се върти многократно с висока скорост и прави отвори, канали с необходим размер и форма. Може да се използва за дървообработваща работа с различна сложност и характер.

 

Каналите, фалцовете и отворите, създадени с фрезови глави, обикновено са елементи от декора или част от сборни конструкции, а цената на изготвения детайл е по-ниска от изработения по поръчка. С фрезовите глави можете да декорирате сложни изделия и да се направят уникални предмети, на които пазарната цена е много висока.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите фрезови глави на марките CMT, PILANA и FESTOOL.

 

Защо да изберете фрезова глава от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрезови глави, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.