Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 761 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фугорези

Фугорезите са високоспециализирани машини, предназначени за строителни дейности (особено пътни), идеални за рязане на асфалт, като за целта тези видове ъглошлайфи най-често си служат с диамантени дискове. Те биват неразделна част от инвентара на всяка строителна фирма.

 

Предвид тяхното приложение, машините за рязане на бетон и асфалт обикновено се задвижват от бензинови или дизелови двигатели, но с навлизането на новите технологии станаха достъпни и акумулаторните модели. С нарастване на мощността се увеличава и приложното поле на тези машини, но също така и теглото им, като уредите с по-голям капацитет изискват колички, за да работят ефективно. Структурата, капацитетът и многото допълнителни функции на този тип ъглошлайф го правят изключително функционален и приоритетен в много индустрии.

 

Преди да изберете модел или марка фугорез е добре да определите няколко критерии – гориво или принцип на работа, мощност, ниво на вибрации, ниво на шум, размер на диска, дълбочина на рязане и други.

 

Видове фугорези

 

  • Моторни
  • Електрически
  • Хидравлични

 

Бензиновите ъглошлайфи за бетон, камък и асфалт се използват за рязане на тухли, бетон, зидария и други твърди материали. Те имат висока мощност, което определя бързото рязане на материала. Вибрациите са сведени до минимум, за да се постигне максимален комфорт на оператора.

 

Електрическите фугорези имат висока мощност и издръжливи двигатели. Режат с лекота и създават малко вибрации за по-голяма прецизност по време на работа.

 

Хидравличните машини за рязане на бетон и асфалт се използват най-добре в затворени пространства или малки помещения с ограничен достъп на кислород. Задвижваните с масло под налягане машини са по-тихи от стандартните електрически и моторни дискови фугорези. Те са леки и удобни за продължителна работа, защото не причиняват умора като по-тежките машини.

 

Защо да изберете фугорез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фугорези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.