Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 016 продукта и наличност над 4 134 425 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 016 продукта в наличност.
4 134 425 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фугорези

Фугорезите са надеждни машини за рязане на бетон и асфалт, като биват неразделна част от инвентара на всяка строителна фирма. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете и фугорез количка, който е лесен за транспортиране и изключително силен в рязането. Няма да има парче бетон, желязо или асфалт, които да Ви се опънат с някое от нашите предложения в ръка.

 

Фугорезът AGT ATB 450 N работи с дискове с диаметър от 340 до 450 мм, с вътрешен отвор 25.4 мм. Подходящ е за разрязване на бетонни и асфалтови повърхности за полагане на кабели, изграждане на канализация, а също и за намаляване на дилатационни фуги.

 

Фугорезът Belle AFS 350 е снабден със защитен кожух на режещия диск, покриващ го до земята, което позволява машината да се транспортира без да се демонтира диска. Лесен е за транспортиране и е със система за контрол на дълбочината.

 

Фугорезът HUSQVARNA Construction FS 305 e широко използван на строителни обекти за рязане на бетон или асфалт. Специалното разположение и закрепване на двигателя намалява вибрациите и осигурява по-удобна работа. С машината се реже на дълбочина до 120 мм, която се регулира ръчно.

 

Фугорезът HUSQVARNA Construction FS 400 LV 450 мм е компактен и лесен за управление, с количка. Има индикатор, показващ дълбочината на рязане, както и голям резервоар за вода, изработен от устойчива на удар пластмаса. С машината се реже на дълбочина до 187 мм.

 

Фугорезът HUSQVARNA Construction FS 400 LV 500 мм е широко използван на строителни обекти. Дръжката е регулируема за по-голям комфорт на оператора. Прибиращото се ръчно колело е за по-голяма стабилност. С машината се реже на дълбочина до 187 мм.

 

Фугорезът NORTON C51 е подходящ за нарязване на фуги на шлайфан бетон и за поддръжка на пътища. Моделът има 20 л резервоар за вода, скала за индикация на дълбочината на рязане, опорни колела, разположени встрани от равнината на рязане.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.