Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фугорези

Фугорезите са високоспециализирани машини, които се използват за строителна работа, идеални за рязане на асфалт, като за целта тези видове ъглошлайфи си служат с диамантени дискове. Те биват неразделна част от инвентара на всяка строителна фирма.

 

Предвид тяхното приложение, машините за рязане на бетон и асфалт обикновено се задействат от бензинови или дизелови двигатели, но с влизането на новите технологии станаха достъпни и акумулаторните модели. С нарастване на мощността се увеличава и приложното поле на тези машини, но също така и теглото им, като уредите с по-голям капацитет изискват колички, за да работят ефективно. Структурата, капацитетът и многото допълнителни функции на този тип ъглошлайф го правят изключително функционален и приоритетен в много индустрии.

 

Преди да изберете модел или марка фугорез е добре да определите няколко критерии – гориво или принцип на работа, мощност, ниво на вибрации, ниво на шум, размер на диска, дълбочина на рязане и други.

 

Моторни фугорези

 

Бензиновите фугорези за бетон, камък и асфалт се ползват за рязане на тухли, бетон, зидария и други твърди материали. Те имат висока мощност, което определя бързото рязане на материала. Вибрациите са сведени до минимум, за да се постигне максимален комфорт на оператора.

 

Дизеловите фугорези са компактни и с добре балансиран дизайн с нисък профил, улесняващ контрола и транспортирането. Осигуряват на оператора ергономична работна позиция и възможност за лесно следене на площта за рязане.

 

Електрически фугорези

 

Електрическите фугорези са с удобна ръкохватка, която се регулира за удобство при работа и се сгъва при транспортиране. Размерът, теглото и балансът на машината са оптимизирани, което гарантира добра производителност.

 

Благодарение на специално разработен модулен дизайн се осигурява висока мобилност на машината. Плавното регулиране и оптималната скорост на рязане се постигат от задвижващия механизъм.

 

Защо да изберете фугорез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фугорези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.