Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 170 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 170 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гъби

На сайта на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти, ще намерите различни видове гъби – за поддържане на хигиената в дома, офиса, колата и за успешно почистване след извършване на строителни дейности - гъба за фугиране. Гъбите, които предлагаме, са с различни размери и с най-разнообразни приложения. Заповядайте в магазини „Баш Майстора“.

 

Гъбата RUBI HIDRO Pro е с дължина - 17 см, широчина – 10 см и височина – 7 см. Степента на абсорбация е средна, а устойчивостта на абразия е ниска.

 

Гъбата RUBI RUBINET MIXTA PLUS 20 см е с надлъжни нарези за по-добро отстраняване на остатъците от строителни материали. Има специална издръжливост към строителни материали.

 

Гъбата RUBI STANDART Pro е с дължина - 17 см, широчина – 10 см и височина – 7 см. Тя е със средна способност за абсорбация и с ниска устойчивост на абразия.

 

Гъбата RUBI SWEEPEX MIXTA ESPECIAL 18 см е високо издръжлива и с висока способност за абсорбация полиуретанова пяна.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.