Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гъби

Гъбите служат за поддържане на хигиената в дома, офиса, колата и за успешно почистване след извършване на строителни дейности. Строителните гъби имат надлъжни нарези за по-добро отстраняване на остатъците от строителни материали. Имат специална издръжливост към строителни материали.

 

Гъбите, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са с различни размери и с най-разнообразни приложения. При нас ще намерите многообразие на гъби на марката RUBI.

 

Защо да изберете гъба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гъби, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.