Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 090 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 090 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.

Гаечни ключове

Гаечният ключ е инструмент, който се използва при монтаж за сглобяване на детайли и възли на конструкция чрез резбови връзки. Той се ползва за прилагане на въртеливи движения за завинтване или отвинтване на болтове в резбови отвори на корпус или за монтаж чрез ползване на болтове и гайки.

 

Видовете гаечни ключове, които предлагат магазини „Баш Майстора“, са едностранни, едностранни изолирани, едностранни ударни, тип лула, раздвижени и тънкостенни.

 

Едностранните гаечни ключове са произведени от хром и ванадий, напълно закалени, фосфатирани и ковани. Те се използват в индустрията за работа с машини, механизми и друго оборудване. Големите размери се използват в корабостроенето и петролната промишленост, където натоварването е високо и се работи при тежки условия.

 

Едностранните изолирани гаечни ключове са произведени от хром-ванадиева стомана, главата им е хромирана в съответствие с EN 12540. Изработени са по стандарт EN 60900. Двуслойната изолация дава допълнителна сигурност. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови.

 

Едностранните ударни гаечни ключове са произведени от специална инструментална стомана в съответствие със стандарт DIN 133, ковани, изцяло закалени. Ударните гаечни ключове са с антикорозионна обработка.

 

Гаечните ключове лула имат в края си глух отвор (обикновено във вид на шестостен, който да обхване болт или гайка). Използват се главно за ремонт на автомобили. В повечето случаи гаечните ключове лула имат Г-образна форма.

 

Раздвижените гаечни ключове са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана, което допринася за надеждността и дълготрайността в експлоатация. Предназначени са за строителството, ВиК ремонтите и авторемонтната дейност. Имат хром-никелово покритие против корозия.

 

Тънкостенните гаечни ключове служат за монтаж и демонтаж на вискозния съединител на охладителната система. Влизат в употреба при автомобили с марка BMW, FORD и OPEL&VAUXALL.

 

Многостъпални ключове, ключове за маслен филтър и комплекти ключове и много други видове ключове може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.