Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.

Гаечни ключове

Гаечният ключ е инструмент, който се използва при монтиране за сглобяване на детайли и възли на конструкция чрез резбови връзки. Той се ползва за прилагане на въртеливи движения за завинтване или отвинтване на болтове в резбови отвори на корпус или за монтиране чрез ползване на болтове и гайки.

 

Видове гаечни ключове

 

Видовете гаечни ключове, които се предлагат в магазини „Баш Майстора“, са едностраннидвустранни, изолирани, раздвижени, тънкостенни, ударни и тип лула.

 

Двустранните гаечни ключове са едни от най-разпространените видове ключове, които имат U-образна форма и се използват за работа с шестостенни крепежни елементи като обхващат 2 или 3 от страните им.

 

Едностранните гаечни ключове се използват в индустрията за работа с машини, механично оборудване и други. Големите размери се използват в корабостроенето, петролната промишленост и други индустрии, които използват големи машини и оборудване.

 

Гаечните ключове лула имат в края си глух отвор (обикновено във вид на шестостен, който да обхване болт или гайка). Използват се главно за ремонт на автомобили. В повечето случаи гаечните ключове лула имат Г-образна форма.

 

Едностранните изолирани гаечни ключове са произведени от хром-ванадиева стомана, главата им е хромирана в съответствие с EN 12540. Двуслойната изолация дава допълнителна сигурност.

 

Раздвижените гаечни ключове са изработени от високолегирана стомана. Ергономичната дръжка осигурява комфортно захващане на инструмента. Лесно се регулира разстоянието между челюстите чрез винт със специален нарез, достъпен през широк отвор.

 

Тънкостенните гаечни ключове са с високо качество и са подходящи за работа на тесни пространства без разлика в устойчивостта.

 

Ударните гаечни ключове са произведени от инструментална стомана и имат обработка против корозия.

 

Защо да изберете гаечен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гаечни ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.