Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 561 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 561 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от GAV

GAV от Brendola (VI) са производители на съединителни части и аксесоари за сгъстен въздух и пистолети от 1974 г. насам.

Характеристиките, които са позволили GAV да бъде призната и ценена на пазара сa високо технологично ниво на производство и постоянни иновации. GAV може да се похвали с висока производителност, благодарение на напълно автоматизирана технология, която може да предложи оптимални срокове на производство и доставка, дори и за големи поръчки.

Широката гама от модели и точността, с която всяка една част е завършена са типични за GAV, както и новите технологии, автоматизация и сервиз.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.