Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 559 продукта и наличност над 3 743 835 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 559 продукта в наличност.
3 743 835 Артикула.
Подреди по
Резултати

Газови горелки

Горелката е устройство, което се използва за направата на смес от газ, течно или твърдо гориво с въздух или кислород и за подаването ѝ към мястото на изгаряне. Използва се в котели, пещи и други инсталации, за заварка и други. Горелките биват три вида - за твърдо, течно и газово гориво.

 

Газовите горелки са предназначени за газопламъчно нагряване на битумни ленти, изолация на покриви, сушене на бетон и мазилка, биологично унищожаване на плевели и премахване на мъх и други. Имат регулатор за силата на пламъка.

 

Горелката е незаменим помощник и в дома, като служи не само за готвене, но и за много други дейности, свързани със запояване, нагряване на ръждясали компоненти, изгаряне на боя и други.

 

Защо да изберете газова горелка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме газови горелки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.