Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Глави и матрици за клещи

Главите за пресовъчни клещи са изработени от кована и закалена специална стомана и издържат на големи натоварвания. Обръщаемите челюсти са прецизно изработени и точни резбовани контури за следене на резбата при процеса на рязане. Те са и невероятно издръжливи.

 

Рязането е качествено без осенъци (мустаци). След рязането шпилката се завива в резбовата връзка на тръбната скоба или гайка. Задвижването се извършва чрез радиална преса.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите глави за клещи на марките REMS и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете глава за клещи от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме глави за клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.