Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 649 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глави за лъкатушещ циркуляр

Главите за лъкатушещ циркуляр са подходящи за циркуляри с регулируема ширина на рязането. Регулирането става посредством система от втулки и разграфена гривна, монтирани около носещо тяло.

 

При различно положение на тази система спрямо оста на въртене на инструмента се получава различна ширина на рязане. За обработване на твърдо дърво се използва твърдосплавен циркуляр, а за меко дърво – монолитен SP циркуляр.

 

Защо да изберете глава за лъкатушещ циркуляр от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме глави за лъкатушещ циркуляр, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.