Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 652 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 652 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глави за ножици

Резервната режеща глава за ножица за високи клони е важна част от такъв вид градински инструмент. Тази глава обикновено включва остри ножчета или верига, която е предназначена за рязане на високи клони. В зависимост от модела, тя може да бъде регулируема за различни дебелини на клоните.

 

Резервните режещи глави са полезни, тъй като остриетата или веригата могат с течение на времето да затъпеят или се износят от употребата. Сменяйки ги с резервни, Вие поддържате ефективността на инструмента си.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.