Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 561 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 561 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глави за винторезки

Главите за винторезки са изработени от висококачествени материали. Те са с доказана технология и точна обработка на режещата глава. Подходящи са за голям брой ръчни и електрически резбонарезни машини.

 

Главите за винторезки са с обработваем диаметър на инструмента от 1 1/2‘‘ до 3/8‘‘. Бързосменящите се резбонарезни глави се поставят и изваждат лесно.

 

Отворите за стружки, които отвън стават по-широки, позволяват добро отвеждане на стружките и точните резби. Обработката на винторезната глава, плашките и капакът формират модул и осигуряват отлично начално и лесно нарязване на резбата.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите глави за винторезки на марките REMS и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете глава за винторезка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме глави за винторезки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.