Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 195 продукта и наличност над 4 079 830 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 195 продукта в наличност.
4 079 830 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глави за винторезки

В продуктовата гама на „Баш Майстора“ сме включили винторезни глави на марките REMS и ROTHENBERGER. Те са с обработваем диаметър на инструмента от 1‘‘ до 1 1/2‘‘. Бързосменящите се резбонарезни глави се поставят и изваждат лесно. Главите ROTHENBERGER са подходящи за всички ръчни и електрически резбонарезни машини от същата марка. Тези на марката REMS са предназначени за ръчна и електрическа винторезка REMS, за конусовидни резби.

 

Винторезната глава REMS NPT (1 1/2’’, 1 1/4‘‘, 1‘‘, 2‘‘) е изработена от висококачествен материал. Тя е с доказана технология и точна обработка на режещата глава. Отворите за стружки, които отвън стават по-широки, позволяват добро отвеждане на стружките и точните резби. Използва се за машини REMS eva, REMS Mini-Amigo, Amigo, Amigo 2, Amigo 2 Compact и др.

 

Винторезната глава REMS R 1 1/2’’ е изработена от висококачествен материал. Точната обработка на винторезната глава, плашки и капак формират модул и осигуряват отлично начално нарязване и лесно нарязване на резба.

 

Винторезната глава REMS R (1 1/4’’, 1’’, 1/2’’) се използва за машините REMS eva, REMS Mini-Amigo, Amigo, Amigo 2, Amigo 2 Compact и др. Отворите за стружки, които отвън стават по-широки, позволяват добро отвеждане на стружките и точните резби.

 

Винторезна глава REMS R (2’’, 3/4’’, 3/8’’) е изработена от висококачествен материал. Точната обработка на винторезната глава, плашки и капак формират модул и осигуряват отлично начално нарязване и лесно нарязване на резба. Не е възможно засядане на плашката. Използва се за машини: REMS eva, REMS Mini-Amigo, Amigo, Amigo 2, Amigo 2 Compact и други марки.

 

Винторезната глава ROTHENBERGER BSPT R (1 1/2’’, 1 1/4’’) е подходяща за всички ръчни и електрически резбонарезни машини на ROTHENBERGER. Използва се за машини Supertronic 1000, Supetronic 1250, Supertronic 2000 и Super Cut.

 

Винторезната глава ROTHENBERGER BSPT R (1’’, 1/2’’, 2’’, 3/4’’) се присъединява универсално по осмоъгълна повърхност. Подходяща е за всички ръчни и електрически резбонарезни машини на ROTHENBERGER. Използва се за машини Supertronic 1000, Supertronic 1250, Supertronic 2000 и Super Cut.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.