Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 303 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 303 192 Артикула.

Глухи ключове

Глухите ключове се използват най-често в дома, в гаража, в автосервизи, в шлосерска дейност и навсякъде, където трябва да работите с труднодостъпни резбови връзки, а друг инструмент не може да се ползва. Това е отличен инструмент за крепежни елементи, разположени в канали, поставяне и сваляне на автомобилни гуми и др. В тази категория на магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме голям избор на двустранни глухи ключове, както и такива с променящ ъгъл.

 

Глухите двустранни ключове са изработени от хром-молибденова стомана, хромирани съгласно стандарт EN 12540. Гаечните ключове са ковани, изцяло закалени, с отвори за въртене. Богат избор на двустранни глухи ключове Ви предоставяме на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“. При нас ще намерите глухи ключове с различна дължина – размери от 6-7 мм до 36-41 мм.  Предлаганите марки са GADGET, HEYCO, UNIOR.

 

Глухите двустранни ключове с променящ ъгъл са изработени от хром-ванадиева стомана. Хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540, ковани, изцяло закалени. Имат шарнирни глави и вътрешен RIBE профил. Глухи двустранни ключове с променящ ъгъл на марките UNIOR и FORCE ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.