Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 560 продукта и наличност над 3 789 260 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 560 продукта в наличност.
3 789 260 Артикула.

Глухи ключове

Глухите ключове се използват най-често в дома, в гаража, в автосервизи, в шлосерска дейност и навсякъде, където трябва да работите с труднодостъпни резбови връзки, а друг инструмент не може да се ползва.

 

Това е отличен инструмент за крепежни елементи, разположени в канали, поставяне и сваляне на автомобилни гуми и други. В тази категория на магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме голям избор на двустранни глухи ключове, както и такива с променящ ъгъл.

 

Видове глухи ключове

 

Г-образните глухи ключета дванадесетостен са ковани, изцяло закалени и изработени от хром-ванадиева стомана.

 

Глухите ключета с чупеща глава имат шарнирни глави и вътрешен RIBE профил. Изработени са от хром-ванадиева стомана. Хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540, ковани, изцяло закалени.

 

Г-образните глухи ключове шестостен са изработени от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Хромирани са в съответствие със стандарт ISO 1456:200.

 

Глухите двустранни ключове са изработени от хром-молибденова стомана, хромирани съгласно стандарт EN 12540. Гаечните ключове са ковани, изцяло закалени, с отвори за въртене.

 

Т-образните глухи ключове шестостен са произведени от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Хромирани са в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

Защо да изберете глух ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме глухи ключета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.