Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.

Градински инструменти

Арсеналът от градински инструменти е изключително огромен и разнообразен, но основната му цел е да улесни и ускори извършването на дейностите. С тези инструменти можете да садите, копаете, режете, копаете, пробивате, валирате, берете и други. В следващите редове ще разгледаме от какво има нужда всеки градинар, как правилно да се избере инструмент и можем ли да се доверим на онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

От какви градински инструменти се нуждае всеки градинар?

 

Без значение дали се копае, сади или полива, превозвате отпадъци или чистите дворното си място, Вие се нуждаете от разнообразни градински инструменти. При нас има богат избор от всичко необходимо за поддръжка на една приказна градина.

 

Градинските гребла са незаменими дворни инструменти, които е нужно да присъстват във всяка къща, вила, лозе и др. Обикновено биват регулируеми и нерегулируеми ветрилообразни без дръжка, за листа с дръжка, гребла за цветя и метални гребла с дръжка и без дръжка, с различен брой зъби.

 

Инструментите за почистване на фуги служат за ефикасно отстраняване на плевели, с които ще успеете да се преборите дори с упоритите глухарчета. С уреда за плевене няма дори да се навеждате, работи се от изправено работно положение. Лесно прониква в почвата и изтръгва плевелите без усилие.

 

Градинските лопатки без съмнение са едни от най-често използваните инструменти в градината. Дали ще е голяма или малка зависи от това каква дейност и какъв обем трябва да се извършва.

 

Накъде в градинарската и земеделската работа без мотика? При нас може да намерите малки ръчни мотики с различни зъби и плоски или сърцевидни остриета. Подходящи са за аериране и плевене на почвата, както и за дейности в градината, щадящи растенията.

 

Садилото е градински инструмент, с който се улеснява работата при засаждане на разсад.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.