Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 081 продукта и наличност над 4 303 992 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 081 продукта в наличност.
4 303 992 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гумени чукове

В категория „чукове гумени“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете гумени чукове от водещи производители на достъпни цени.

 

Гумените чукове са предназначени за дейности, при които съществува опасност от нараняване на повърхността на обработвания материал. Гумените чукове са основен помощник за подравняване и напасване на плочки при полагането им.

 

Те намират широко приложение предимно в строителството за довършителни работи като полагане на подови плочки, стенни и тротоарни плочи, павета, огнеупорни тухли при облицовка на камини и други материали с крехки покрития.

 

Гумени чукове също така се използват и в тенекеджийството за монтаж на покривни ламарини, улуци или за ремонт на ламарини при автотенекеджийството, както и за монтаж на дограма и на всякъде, където е необходимо да се пази повърхността от нараняване.

 

Предимството на гумените чукове, е че не повреждат крехките материали, а при тенекеджийството, че не произвеждат остри ръбове и не пластифицират грубо изчукваната ламарина.

 

Гумените чукове се различават по няколко основни параметъра - вид на вложените материали, тегло и форма на главата. Състоят се от дръжка и глава, като най-често дръжките им са изработени от дърво, а главите са изработени от гума, силикон и подобни материали. Теглото на гумените чукове може да варира от 200 грама до 1 килограм. Някои от моделите гумени чукове имат глави от няколко части, като ударната част е със сменяеми капачки с различна твърдост.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете гумени чукове с марка:

  • MTX
  • NO-BRAND - (България)
  • RUBI
  • TOPMASTER
  • UNIOR
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.