Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от HARDY

Компания Hardex е основана през 2007 година.

По-късно, същата година е отворен и Българският офис на компанията.

 

Идеята за създаване на компания, свързана с ремонтната и строителна индустрия, възниква в отговор на пазарното търсене. В следващите години бизнесът се развива бавно, но стабилно, като насоката се определя от промените в техническата култура, които директно влияят на търсенето на професионални инструменти.

 

Най-голямата гордост на компанията е асортиментът от над 2000 от най-популярните продукти, предпочитани от клиентите. Високото качество на предлаганите стоки е отличено с многобройни награди и сертификати. 

 

Подобен богат асортимент изисква отлично организирана складова база и логистична система. Всички поръчки, независимо от стойността им, достигат бързо до клиентите, благодарение на системата за управление на модерния логистичен център. Търговските представители контактуват с клиенти в цялата страна. Екипът е съставен от най-добрите специалисти, които не само осигуряват помощ при избора на продуктите, в съответствие с нуждите на клиента, но също така предлагат съвет за най-изгодните покупки, например, чрез подходящо представяне на продуктите.

 

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.