Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 704 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 704 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от HERVISA PERLES

Hervisa-Perles е испански производител с повече от 20 годишен опит в производството на вибротехника за бетон, като през послединте години има водещи позиции в Европа.

 

Продуктовата гама на компанията включва:

  • Монофазни иглени вибратори за бетон
  • Трифазни високочестотни конвертори за бетон
  • Вибромастари за бетон

 

Производствената стратегия на Hervisa-Perles е подчинена на ангажимента ТОТАЛНО КАЧЕСТВО. Всеки един инструмент е симбиоза от първокачествени материали и ергономичен дизайн, с цел пълно задоволяване нуждите на професионалистите. Освен към техническа прецизност, Hervisa-Perles се стреми към икономично и екологично производство на всички етапи: от планиране до продажби.

Внимателни покупки, ефективно производство и изключително добре организираната сервизна мрежа гарантират оптимална цена и конкурентност на продуктите на Hervisa-Perles.
Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.