Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 104 продукта и наличност над 3 961 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 104 продукта в наличност.
3 961 183 Артикула.

Продукти от HERZ

С HERZ през света на пластмасите

Фирма HERZ GmbH,
предлага технология за заваряване на пластмаси и обработка чрез нагряване, е разработчик и производител на устройства, машини и аксесоари за обработването и производството на пластмаси, както и на технологията за обработка чрез нагряване. За повече от 40 години, нашите повече от 50 работници и служители в много страни в Европа са на Ваше разположение за да Ви дадат съвет или да Ви се притекат на помощ с конкретни действия.

Нашият широк асортимент включва заваръчни машини за горещ въздух за заваряване чрез припокриване на различни видове листа и мембрани полагани на плосък тип покриви, за покривала на камиони или рекламни транспаранти, апарати за заваряване с топъл клин за заваряване на различни уплътнителни листи от направени от пластични материали, например при направата на депа за изхвърляне на отпадъци или при изграждане на изкуствени водоеми, машини за загряване и огъване на пластмаса, преносими ръчни екструдери за заваряване, машини за направа на челни заварки, вградени въздухо-нагреватели и вентилатори или запалителни устройства (запалки) за промишлеността и огромен избор от аксесоари като рашкети, дюзи, ролки, и т.н.

Имате ли нужда от професионална помощ или консултация по различни теми, свързани със света на пластмасите. Тогава ние сме Вашият надежден партньор.


Компанията HERZ Group е иновативна, ориентирана към практическите решения и обслужването на своите клиенти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.