Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от HU-LIFT

Hu -Lift е производител на подемна техника. Тя е позиционирана в Китай, и Америка.

Дружеството-майка, Hu -Lift оборудване, и неговите фабрики са специализирани в областта на подемно-транспортна и повдигащи продукти. Със значително присъствие в света, Hu -Lift е посветена на иновации, качество и обслужване.

Групата предлага повече от 300 различни модели на подемно-транспортна и подемни продукти със система за осигуряване на качеството ISO 9001 гарантиране топ стандарти за качество. В резултат на това Hu – Lift  продукти са широко използвани в инженеринг , производство,  логистика, опаковане, селското стопанство, както и други търговски приложения в целия свят.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.