Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 104 продукта и наличност над 3 961 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 104 продукта в наличност.
3 961 183 Артикула.

Продукти от HYPER SEGMENT

"Hyper Segment" ООД произвежда и рециклира диамантени боркорони по нова собствена технология без аналог в България и света. Нашите продукти имат широк спектър на приложение. Произвежданата продукция е с високо постоянно качество и с атрактивни цени. Размерите на пробивачите са в диапазон от D2 до D500 mm.

 

ИСТОРИЯ

Преди 20 години имах почти детската мечта да синтезирам диаманти. Тогава работех, както много българи, не това за което съм учил, а като обикновен таксиметров шофьор. Житейските неволи ме накараха да прозра, че ако вложа усилия някога ще постигна мечтата си. Стоейки в очакване на клиенти си представях различни конструкции на камери за свръхвисоки налягания. Дълго не можех да видя работещата конструкция и тогава се помолих на Бог. Малко след това вече имах идеята за работоспособна камера. Направих модел от дърво за да видя как ще изглежда тя. Втората стъпка беше да направя камера от метал.
   След първите няколко неуспешни опита разработих камера от твърда сплав. Тя заработи. Постигнах необходимите налягания и температура за синтез на диаманти със собствена конструкция. Синтезирах първите си изкуствени диаманти.
   И до ден днешен съм благодарен на В. Василев управител на фирма "Контакт-М" и на Института за Космически изследвания при БАН от където на приятелски начала ми бяха подсигурили достъп до различни лаборатории. Едни от първите си мостри изпратих на института за свръхвисоки налягания в град Троицк (ФГУ ТИСНУМ) в Русия, с Директор Бланк В.Д. След няколко седмици получих отговор, че в едната проба няма диаманти защото не съм достигнал необходимата температура, но в другата проба имаше синтезирани диаманти на които ми изпратиха снимки. Също така в мострата имаше и непознати вещества които не успели да отстранят. Проблема беше, че при такива условия на свръхвисоки налягания и температури никога при тях не са получавали такива вещества.
    С времето при свои изследвания открих различни кристални форми непознати на колегите в Троицк, а и на колегите в БАН. Оказа се, че това е резултат от много по-високите налягания и температури постигнати от мен в сравнение с технологиите и опитите на различни институти и фирми.
   Никой не гледаше сериозно на моите опити и не беше склонен да инвестира в разработката. Това ме принуди да направя нова камера за свръхвисоки налягания чрез която да синтеровам диамантени сегменти за различни режещи и шлайфащи инструменти.
   Първите ми експериментални инструменти бяха със супер високи качества непознати на нито един пазар, но и с твърде високи цени. С натрупания опит и практически решения малко, по малко постигнах серийното производство на много качествени инструменти със супервисоки показатели които успешно се продават вече няколко години в Италия и Швейцария и са в топ листата на фирмите които ги предлагат и продават.
  Над 95% от нашите клиенти са от строителния и индустриалния бранш в страната и чужбина.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.