Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от INDEX

INDEX Fixing Systems е производител и доставчик на промишлени системи за фиксиране и предлага цялостни решения, съобразени с нуждите на клиента. Целият екип на INDEX Fixing Systems работи, за да се гарантира удовлетвореността на клиентите, като действа в съответствие с "гласа на клиента" - основният фокус на нашата ежедневна дейност.

 

INDEX Fixing Systemss работи, за да се постигне взаимно доверие, основано на зачитане, професионализъм и гъвкавост, за да се адаптира към промените в нужди на различни клиенти, като прави необходимите инвестиции и оптимизира дейностите си за да изпълни своите ангажименти.

 

  • Ние имаме широка гама от продукти.
  • Голяма складова наличност.
  • Знаем, че техническите спецификации на продуктите може да  не даде никаква информация за тях.
  • Ние даваме техническа помощ и обучение на нашите клиенти.
  • Ние гарантираме, сертифицирано качество, одобрено от независими лаборатории и от официални органи. 
  • Ние генерираме взаимодействие с нашите клиенти, което ни позволява да разширим нашите съответните предприятия.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.