Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 215 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 215 Артикула.
Подреди по
Резултати

Индикаторни часовници

Индикаторни часовници се използват за прецизно измерване на линейни размери на всеки детайл, изискващ изработка с прецизна точност (за отклонение от зададена стойност).

 

Индикаторът е изработен от устойчива неръждаема стомана. Стойността на отчитане е от 0-30 мм и точност 0.01 мм.

 

Аналоговите индикаторни часовници са със стегнат и стабилен при тежки условия на работа дизайн. Най-често се поставят на магнитна стойка и на вътромер.

 

Индикаторни часовници

 

Дигиталните индикаторни часовници извършват измерване в милиметри и инчове, преобразуване, задържане на резултата и нагласяне на функции min и max.

 

Окачествяват се с:

  • немалка и удобна за разчитане скала
  • маркери за толеранс и брояч на завъртания
  • новоразработена защита на повдигащия лост с плъзгащ се механизъм
  • усилено стъкло на скалата
  • външен диаметър от високоизносоустойчив материал.

 

Защо да изберете Индикаторен часовник от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аналогови индикатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Индикатори и дигитални индикаторни часовници на склад с различни характеристики като големина на диапазон на измерване може да изберете и поръчате в онлайн магазин „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.