Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за гипсокартон

Всички знаят колко голям и тежък е гипсокартонът. За щастие са измислени много ръчни инструменти за повдигането и пренасянето му. В тази категория предлагаме на Вашето внимание инструменти за рязане на гипсокартон – линеали за рязане на гипсокартон, фиксатори за гипсокартон и други.

 

Видове инструменти за гипсокартон

 

Инструментите за полагане на лента за гипсокартон включват двойно завършен накрайник, който позволява едновременното полагане на шпакловка и хартиена лента върху равни повърхности и вътрешни ъгли за минути. Инструментът се нарича още банджо за фугиране на гипсокартон.

 

Инструментите за рязане на гипсокартон имат режещи остриета, които дават възможност на ползвателя да реже две страни на материала едновременно.

 

Линеалите за рязане на гипсокартон правят разрязването на плоскости максимално просто и позволяват правене на насечки, чупене и разрязване с едно преминаване. С тях ще постигнете прецизни резултати само в 3 работни стъпки.

 

Фиксаторът за гипсокартон служат за удобен, лесен и безопасен монтаж върху стени, тавани и особено върху наклонени площи. След като плоскостите бъдат закрепени с винтове, фиксиращите скоби могат да бъдат свалени и използвани отново.

 

Защо да изберете инструмент за гипсокартон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за гипсокартон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.