Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 360 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 360 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за отпушване на канали

Инструментите за отпушване на канали са със специално оборудване, предназначено за премахване на всякакъв вид замърсявания в канализацията. Повечето от тях са професионални устройства, някои от които се управляват ръчно, а други се задвижват от електрически двигатели и не се изисква усилия от работещите.

 

Електрическите инструменти за почистване на тръби и канали са необходими при малки запушвания на тръби. Имат стабилен, корозионно защитен спирален барабан от устойчива на удар пластмаса.

 

Задвижването е на ръка или електрическо с обичайна пробивна машина на ниски обороти, с безстъпално задвижване или с обичайна машина за завиване на винтове.

 

Защо да изберете инструменти за отпушване на канали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за отпушване на канали, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.