Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за запалителна система

Запалителната система на автомобила играе решаваща роля в стартирането и работата на двигателя, която генерира и подава искра към свещите в цилиндрите, за да започне изгарянето на горивото и въздуха. За поддръжка и ремонт на запалителната система се използват различни инструменти и оборудване.

Инструменти за почистване леглата на дюзите

Инструментът за почистване на легла на дизелов инжектор е специализиран уред, използван за поддръжка и почистване на инжекторите на дизеловите двигатели. Тази част от двигателя е отговорна за впръскването на горивото в цилиндрите и играе ключова роля за правилната работа на двигателя и ефективното изгаряне на горивото.

 

Основните функции на инструментите за почистване леглата на дюзите включват:

 

  • почистване на леглата -  инструментът се ползва, за да почисти леглата на инжекторите, които са контактните точки между инжектора и двигателната глава. Това помага за поддържане на правилното уплътнение и предотвратява изтичането на гориво или налягането на въздух

  • поддръжка на инжекторите - инструментът се използва за премахване на замърсявания, остатъци от гориво и масло от инжекторите. Това подобрява ефективността на инжекторите и предотвратява проблеми с тяхното функциониране

  • оптимизиране на горивната система - чрез почистване на леглата на инжекторите се подобрява разпределението на горивото и неговото изгаряне, което може да подобри икономията на гориво и производителността на двигателя.

 

Инструментите за почистване леглата на дюзите се използват от професионални майстори и сервизи за автомобили, които работят с дизелови двигатели, за да гарантират, че инжекторите функционират оптимално и двигателят работи правилно.

 

Защо да изберете инструмент за запалителна система от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за запалителна система, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

 Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.