Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от JEPSON

Повече от 40 години насам, Ko Shin Electric & Machinery Co., Ltd, е лидер на световния пазар използвайки марката Jepson. Само преди повече от 30 години Jepson започна да продава своя собствена марка директно на американските дистрибутори.

Фирмата се радва на стабилен и постоянен растеж. През 1990 г. Джепсон придобива около 10 акра земя, където към момента е разположено производство на около 300 000 кв.фута и където се произвеждат над 85 модела машини. Нашият завод е един от най-модерните съоръжения за производство в света. Всеки инструмент Jepson е изградена с най-добрите материали и след това се подлага на най-строго тестване на качеството. Тя е комбинация от прецизно управление съчетано с несравнимо качество, водещи до бързото нарастване на продажбите.

За Jepson, иновациите означават непрекъснато подобряване на нашите продукти, клиенти удобството и услуги с добавена стойност. Това се осигурява от нашите постоянни инвестиции в изследвания и развитие.

Нашите инженери успяват отново и отново в създаването на нови стандарти в индустрията с нашата технология Dry Cutting technology, създадена от Jepson през 80-те години.

Dry Cutting вече не е само идея, тя се превърна в реалност. Използвайки най-модерна технология на Jepson Dry Cutting нашата мисия е да се осигурим най-чистото, най-бързото и най-точно рязане на метал.


Технологията Dry Cutting превърна Jepson в лидер на европийския пазар. Следващото поколение режещи машини се разработват и тестват в завода в Германия.


Като един от лидерите на световния пазар за преносими електрически инструменти, ние ще продължим да произвеждаме възможно най-добрите и иновативни нови продукти, както и да поддържаме най-високите стандарти в нашата индустрия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.