Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кабели

Кабелът е електрически проводник, обвит с токоизолационен материал или сноп от изолирани помежду си жила от проводници в защитна обвивка. Използва се за пренос и разпределение на енергия в електрическа мрежа. Структурата му е подобна на тази на шнуровете, но е предназначен за трайно полагане в стабилни инсталации.

 

Кабелът за зареждане HONDA 2м е с конектор и клипси за зареждане на акумулатор HONDA. Подходящ е за генератори EU10i, EU20i и EU30iS.

 

Кабелът за мултицет V&A VA3002 се използва за свързване към изходите на мултицет при измерване на напрежение, съпротивление, капацитет и др.

 

Кабелът за мултицет със сонда за температура FERVI служи за измерване на температурата и е подходящ за модела Т050.

 

Зарядният кабел USB LASERLINER 3в1 се свързва към компютър или USB захранващ блок. Намира приложение при зареждане на устройства, прехвърляне на мултимедийни файлове, свързване на електроуреди и като удължаващ кабел.

 

Паралелният кабел HONDA служи за свързване на два еднакви генератора. Подходящ е за моделите EU20 и EU22.

 

Кабелът със сонда за температура LASERLINER ThermoSensor Air измерва температурата на въздух и газ. Предназначен е за моделите ThermoMaster, ThermoSpot XP, CondenseSpot XP, MultiMeter XP и ClampMeter XP.

 

Кабелът със сонда за температура LASERLINER ThermoSensor Tip измерва температурата на течни материали с голяма плътност и гъстота. Подходящ е за моделите ThermoMaster, ThermoSpot XP, CondenseSpot XP, MultiMeter XP и ClampMeter XP.

 

Кабелът със сонда за температура LASERLINER ThermoSensor Touch се използва като контактна сонда за твърди основи. Предназначен е за моделите ThermoMaster, ThermoSpot XP, CondenseSpot XP, MultiMeter XP и ClampMeter XP.

 

Кабелите за заваръчен апарат DECA DC16 180A включват меден заваръчен кабел, 2 муфи, държач на електрода, скоба за закрепване към земята, чук/четка, маска с адиактивно стъкло.

 

Кабелите за заваръчен апарат DECA DC20 200A са в комплект, съдържащ кабели, накрайници, маска и чукче.

 

Кабелите за заваръчен апарат DECA DS10 160A са в комплект, съдържащ меден заваръчен кабел, 2 муфи, държач на електрода, скоба за закрепване на земята, чук/четка, маска с адиактивно стъкло.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите кабели за заваръчен апарат WELDCUT 200A, както и много други консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.