Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 619 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кабели

Кабелът е електрически проводник, обвит с токоизолационен материал или сноп от изолирани помежду си жила от проводници в защитна обвивка. Използва се за пренос и разпределение на енергия в електрическа мрежа. Структурата му е подобна на тази на шнуровете, но е предназначен за трайно полагане в стабилни инсталации.

 

Видове кабели

 

Кабелите за зареждане с конектори и клипси са подходящи за генератори и акумулатори.

 

Кабелите за мобилна камера за тръби и канали са подходящи за инспектиране на тръби с малък диаметър и на тесни тръбни колена.

 

Кабелите за мултицет се използват за свързване към изходите на мултицет при измерване на напрежение, съпротивление, капацитет и други.

 

При паралелна работа на два генератора, свързани с паралелен кабел, получавате удвоена мощност.

 

Кабелите за заваръчен апарат осигуряват надеждна връзка и висококачествено захранване с ток. Предназначени са за заваръчна техника.

 

Комплектите за заваръчни апарати включват заваръчен кабел, конектор за бързо включване и елетродържател, кабел маса, чук/четка, маска със защитно стъкло.

 

Защо да изберете кабел от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кабели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.