Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Калъфи за инструменти

В категорията „Калъфи“, на сайта ни и в търговските обекти на „Баш Майстора“, предлагаме подходящи за батерии, инструменти, линеали и резачки. При нас ще намерите калъфи за ръчни инструменти MAKITA, STANLEY и STIHL.

 

Видове калъфи за инструменти

 

Калъфът за нивелир е предназначен за съхраняване и пренасяне на нивелири. Изработен е от синтетичен фибър.

 

Калъфът за батерия се прикрепва лесно към колани. Разделителят със система „велкро“ може да се свали с цел съхраняване на други принадлежности.

 

Калъфът за линеал предлага защита от мръсотия и повреда и така увеличава работния живот на направляващата шина.

 

Калъфът за моторен трион служи за безопасно съхранение и транспортиране на моторни и електрически верижни триони.

 

Калъфът за орбитален шлайф е изработен от здрава текстилна материя, с негова помощ ръчната шлифовачка е най-добре защитена по време на транспортирането до или от строителната площадка.

 

Калъфът за смартфон е с модерен дизайн, подходящ за ежедневна употреба. Универсалният размер отговаря на повечето популярни модели смартфони.

 

Защо да изберете калъф за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме калъфи за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.