Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 650 Артикула.
Подреди по
Резултати

Каменарски чукове

Каменарските чукове се наричат още каменоделски. Използват се за обработка и оформяне на каменни изделия. Използват се от зидари, строителни и каменари.

 

Ръчните каменарски чукове са перфектни за разрушителна работа като разбиване на бетон, тухли, гипсокартон и други. Трябва да се обърне внимание на дръжките, които поемат ударите и вибрациите, за да се намали напрежението, което тялото Ви поема.

 

Каменарските чукове със сферична глава за разрушаване концентрират до 5 пъти повече сила. В резултат на това разрушителната сила е значително по-голяма, отколкото при традиционните конструкции на чукове. Добрият каменарски чук е изработен от кована, термично обработена стомана.

 

Защо да изберете каменарски чук от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме каменарски чукове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.