Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 207 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 207 Артикула.
Подреди по
Резултати

Каналокопачи за къртач

Полукръглите длета каналокопачи (секачи за канали) могат да имат различни режещи ръбове – равномерен полукръг, използван за издълбаване на канали в бетон, и равномерен полукръг с „крила“ в края, с който се издълбават канали в зидарията.

 

Каналокопачът за къртач е изработен от висококачествена закалена стомана и е подходящ за изрязване на канали за електро- и санитарни инсталации. За по-дълъг живот е препоръчително да не се употребява в бетон.

 

Съществува и вид каналокопачи, които са предназначени за проверяване дълбочината на канала. Този тип наподобява крилчати секачи за канали, но имат допълнителна „яка“. Те са предназначени за изкопаване на канали в зидария.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите всякакви каналокопачи за къртещи машини във вариант SDS-max и/или SDS-plus опашка.

 

Защо да изберете каналокопач за къртачи от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме каналокопачи за къртачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.