Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Каналокопачи за къртач

Полукръглите длета каналокопачи (секачи за канали) могат да имат различни режещи ръбове – равномерен полукръг, използван за издълбаване на канали в бетон, и равномерен полукръг с „крила“ в края, с който се издълбават канали в зидарията. Съществува и вид каналокопачи, които са предназначени за проверяване дълбочината на канала. Този тип наподобяват крилчати секачи за канали, но имат допълнителна „яка“. Те са предназначени за изкопаване на канали в зидария. В магазини „Баш Майстора“ може да намерите всички тези каналокопачи за къртещи машини във вариант SDS-max и/или SDS-plus опашка.

 

Каналокопачът DEWALT 22x250 мм е изработен от висококачествена закалена стомана и е подходящ за изрязване на канали за електро- и санитарни инсталации. За по-дълъг живот е препоръчително да не се употребява в бетон.

 

Каналокопачът RAIDER 23x250 мм е предназначен за изрязване на канали за електро- и санитарни инсталации. Изработен е от висококачествена закалена стомана. За по-дълъг живот е препоръчително да не се употребява в бетон.

 

Каналокопачът RENNSTEIG 22x250 мм е изработен от висококачествена закалена стомана и е подходящ за изрязване на канали за електро- и санитарни инсталации. За по-дълъг живот е препоръчително каналокопачът да не се употребява в бетон.

 

Каналокопачът RENNSTEIG 26x300 мм е предназначен за изрязване на канали в електро- и санитарни инсталации. Изработен е от висококачествена закалена инструментална стомана. За по-дълъг живот на каналокопача е препоръчително да не се употребява в бетон.

 

Каналокопачът RENNSTEIG 32x300 е изработен от висококачествена закалена инструментална стомана и служи за изрязване на канали за електро- и санитарни инсталации. За по-дълъг живот е препоръчително каналокопачът да не се употребява в бетон.

 

Каналокопачът STANLEY 22x250 мм е изработен от стомана. За по-дълъг живот е препоръчително да не се употребява в бетон.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите ножове, почистващи накрайници, направляващи шини, стойки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.