Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Карбидни дискове

Карбидните дискове са шлифовъчни дискове, покрити с волфрамов карбид, които имат широк спектър от приложения – за шлифоване, полиране и чистене на повърхнини. Леките шлифовъчни дискове с абразивни части, поръсени с волфрамови частици, са подходящи за отстраняване на отпадъци от мрамор, метал, бетон, дърво, каучук и други.

 

Някои видове карбидни дискове преобразуват ъглошлайфа в универсален инструмент. Той предлага по-дълга и безопасна работа при разнообразни материали. Тънкото тяло и разширителният прорез осигуряват добра скорост на рязане и попречват при деформация на диска.

 

Видове карбидни дискове

 

Карбидният наклонен диск развива удивителна скорост за премахване на материала. Високата ротационна скорост за отстраняване на материала позволява резултати с минимум усилие. Подходящ е за обработка на газобетон, стъклопласт, бои, лакове, гума , кожи и други.

 

Карбидните плоски дискове са подходящи за обработка на мека и твърда дървесина, материали за пълнеж, гума, корк, кожа, пластмаса и други.

 

Защо да изберете карбиден диск от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме карбидни дискове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.