Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кардани

Карданното предаване е съставено от един или повече пресичащи се вала със съединители. Чрез тях въртящото придвижване се предава между агрегати на машини, които работят с вибрации, като по този начин изменят съосието си поради местенето един спрямо друг.

 

То се прилага при връзка между различни възли в транспортните машини, които при движение изменят положението си. Карданното предаване се ползва в трактори и автомобили с два или повече задвижващи мостове. Използва се при начина на управление на спомагателни селскостопански техники.

 

При механична работа често се случва елементите за крепежното съединение да са разположени под ъгъл, в който случай не е възможно да се използват обикновени въртоци или тресчотки. Понякога е необходимо и усилие под определен ъгъл.

 

Именно за тези цели е предвидено използването на кардан, който предава въртящия момент от един вал на друг. Карданите за вложка се предлагат в различни размери на присъединителния квадрат, като има и обикновени кардани, универсални и ударни, които са предназначени за използване при работа с ударни пневматични инструменти.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите кардани за вложки на марките FORCE, UNIOR и TOPMASTER.

 

Защо да изберете кардан от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кардани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.