Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 310 442 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 310 442 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кардани

Карданното предаване е съставено от един или повече пресичащи се вала със съединители, чрез които въртящото движение се предава между агрегати на машини, работещи с вибрации и по-голяма степен на свобода, като по този начин променят съосието си поради преместването един спрямо друг. То намира широко приложение за връзка между различни възли в транспортните машини, които при движение променят положението едни спрямо други. Карданното предаване се използва в трактори и автомобили с два или повече задвижващи мостове. Използва се при задвижването на спомагателни селскостопански техники.

 

Карданът FORCE 1/2’’ е изработен от хром-молибден. Използва се за работа с ударен гайковерт. Има фосфатирано покритие.

 

Карданът FORCE 1/2” e изработен от хром-ванадиева стомана. Използва се за работа с ръчни инструменти. Има хромирано покритие.

 

Карданът FORCE 1/4’’ е изработен от хром-ванадиева стомана. Има хромирано покритие. Използва се за работа с ръчни инструменти.

 

Карданът FORCE 3/4’’ е изработен от хром-молибден. Използва се за работа с ударен гайковерт. Има фосфатирано покритие.

 

Карданът FORCE 3/4’’ се използва за работа с ръчни инструменти. Изработен е от хром-молибден. Има фосфатирано покритие. Присъединяването става чрез щифт.

 

Карданът FORCE 3/4’’ е изработен от хром-ванадиева стомана. Използва се за работа с ръчни инструменти. Присъединяването става чрез сачма.

 

Карданът FORCE 3/8’’ се използва за работа с ръчни инструменти. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Карданът FORCE 1/2’’ е хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Кован, изцяло закален, изграден от хром-ванадиева стомана. Изработен е в съответствие със стандарт ISO 3316.

 

Карданът FORCE 1/4’’ е изработен в съответствие със стандарт ISO 3316. Изработен е от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Карданът UNIOR IMPACT (1’’, 1/2’’, 3/4’’) е изработен от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален. Фосфатиран е в съответствие със стандарт DIN 12476.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете още удължители за вложки и накрайници, квадрати, въртоци и много други видове ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.