Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 070 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 070 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от KEIL

КАЧЕСТВОТО Е ОСНОВАТА НА НАШАТА ДЕЙНОСТ

 

С повече от 1 000 успешно завършени проекти, KEIL Befestigungstechnik GmbH от Енгелскирхен близо до Кьолн в Германия е един от световните лидери в  производството на иновативни системи за закрепване на фасади, базирани на технология със самозаконтрящи се анкери.

 

Въз основа на нашите собствени изследвания и патенти, KEIL предлага на архитекти и строители на фасади специални решения за закрепване на фасадните панели от задната страна и по този начин се избягва визуално разсейващите точки за закрепване на предния панел.

 

Многобройни икономически ползи по отношение на дълъг живот и монтаж доведоха до това, че технологията за закрепване на KEIL се превърна в предпочитана система за монтаж на фасадни панели за все повече строителни проекти.

 

Въпреки големия дял на проекти в чужбина, компанията продължава да осъществява развойна дейност и производство в Германия.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.