Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи чираци

Клещите чираци са неизменни инструменти, присъстващи в почти всички дейности в строителството и при ремонтите. Те се ползват за надеждно фиксиране на профилирани плоски и кръгли детайли едно до друго по време на всяка заваряване, коване или изработване на малки метални детайли.

 

Затягането с клещите чираци се реализира чрез специален болт, местоположението на който е на края на дръжката. Освен стандартните клещи чираци предлагаме и заваръчни клещи чираци, които са предназначени за по-големи натоварвания.

 

Заваръчните клещи чираци разполагат с регулиращ винт и освобождаваща ръчка и са много удобни за работна дейност с една ръка. Захващането при тях е много здраво благодарение на действието на лоста.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете широка гама клещи чираци от водещи производители на ниски цени.

 

Защо да изберете клещи чираци от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи чираци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.