Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 081 продукта и наличност над 4 303 992 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 081 продукта в наличност.
4 303 992 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи чираци

Клещите чираци са неизменни инструменти, присъстващи в почти всички строителни или ремонтни дейности. Клещите чираци се използват за надеждно фиксиране на профилирани плоски и кръгли детайли едно до друго по време на всяко заваряване, коване или изготвяне на малки метални детайли. Затягането с клещите чираци се извършва чрез специален болт, който се намира на края на дръжката. Освен стандартните клещи чираци предлагаме и заваръчни клещи чираци, които са предназначени за по-големи натоварвания. Заваръчните клещи чираци разполагат с регулиращ винт и освобождаваща ръчка и са много удобни за работна дейност с една ръка. Захващането при тях е много здраво благодарение на действието на лоста. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете широка гама клещи чираци от водещи производители на ниски цени.

 

Клещите чираци FORCE 250 мм служат за затягане на водопроводи и износени винтове. Те са с възможност за регулиране. Лесно и бързо се освобождава затегнатия винт.

 

Клещите чираци FORCE 3-46/215 мм се използват за затягане на водопроводи и износени винтове. Те са с възможност за регулиране. Лесно и бързо се освобождава затегнатия винт.

 

Клещите чираци UNIOR са с челюсти от специална инструментална стомана, изцяло закалени. Дръжките са направени от стоманена ламарина, никелирани.

 

Клещите чираци за заварки PROJAHN 0-60/205 мм са изработени от хром-ванадиева стомана. Служат за хващане на плоски участъци. Покритието на челюстите е никелирано.

 

Клещите чираци KNIPEX 0-40/250 мм придържат здраво кръгли, профилни и плоски материали. Захващането е със силен натиск благодарение действието на лоста. Клещите са с регулиращ винт и освобождаваща ръчка.

 

Клещите чираци KNIPEX (0-36/250 мм, 0-42/225 мм, 10-65/300 мм) са с челюсти с двойна призма за задържане на здрави кръгли, профилни и плоски материали. Тялото на клещите е изработено от валцована стомана, с висока якост, кована, маслено закалена. Подходящи и удобни са за работа с една ръка.

 

Клещите чираци KNIPEX 8-25/250 мм задържат сигурно всякакви профили. Те са с регулиращ болт и освобождаващ лост. Удобни са за работа с една ръка. Голямата сила на натиск е благодарение на предаването с колянов лост.

 

Клещите чираци KNIPEX (8-35/180 мм, 0-90/280 мм) служат за задържане на здрави кръгли, профилни и плоски материали. Тялото на клещите е изработено от валцована стомана, с висока якост, кована, маслено закалена. Подходящи и удобни са за работа с една ръка.

 

Клещите чираци за заварки KNIPEX (10-70/280 мм, 30-65/280 мм) са със захващащи челюсти, изработени от валцована термоустойчива лята стомана с висока якост. Служат да задържат центрован прилепен кръгъл или тръбен материал при заваряване.

 

Клещи чираци на марките RENNSTEIG, STANLEY и TOPMASTER може да намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.