Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Клещи комбинирани

Комбинираните клещи са перфектни за работа в мъчнодостъпни зони чрез тясната форма на главата с остри захващащи челюсти. Повърхността за хващане е едностранно изпъкнала – за сигурно задържане на плоски части.

 

Клещите са със зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за употреба от всякакъв вид и с режещи ръбове за мека и твърда тел. Произведени са от инструментална стомана, масово закалена. Фрезованият канал в зоната на захващане може безопасно да захваща и изтегля по-малки детайли като пирони, щифтове и болтове.

 

Комбинираните клещи захващат плоски и кръгли материали, огъват, режат кабели, зачистват. Имат гладки челюсти, назъбени повърхнини за захващане на кръгли и плоски детайли. Влизат в приложение при кримпване на крайни кабелни втулки, хващане и огъване на кабели, рязане на средно твърди и твърди жила.

 

Комбинираните клещи, които ще намерите в магазини „Баш Майстора“, са на марките FORCE, KNIPEX, STANLEY, TOPMASTER, UNIOR и други.

 

Защо да изберете комбинирани клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комбинирани клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.