Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 564 продукта и наличност над 3 743 827 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 564 продукта в наличност.
3 743 827 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за монтаж на анкери

Клещите за монтаж на анкери имат здрави гумирани дръжки за по-добър захват. С помощта на монтажните клещи дюбелът се отваря и прикрепва плътно към гърба на стената. По този начин анкерът стои на място и след развиване на винта и демонтиране на закрепвания детайл.

 

Клещите за монтаж на анкери са изработени от стомана и имат еднокомпонентни пластмасови дръжки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите клещи за монтаж на метални анкери на марките INDEX и TOX.

 

Защо да изберете клещи за монтаж на анкери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за монтаж на метални анкери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.