Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 101 888 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 101 888 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи заголвачки

Клещите заголвачки се наричат още клещи зачиствачки или стрипващи клещи. Те са инструменти, премахващи изолацията на кабели и проводници. Целта е да се отстрани изолацията от определена монтaжна контактна дължина, без да се срязва проводника или да се разрушава сечението му, с което да се намалява надеждността на електрическата връзка.

 

Клещите за заголване на кабели са изработени от висококачествена закалена стомана. Режещите ръбове са прецизно обработени и ръчно подострени. Всички повърхности са машинно обработени и после полирани.

 

Защо да изберете клещи заголвачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за заголване на кабели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.