Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 073 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 073 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи замби

Клещите замби правят дупки в кожа, текстил и други материали. Те имат шест заменяеми дупки с размер от 2.0 до 5.0 мм диаметър. Изберете желания перфоратор и го поставете срещу ударната глава. Клещите имат пружина за отваряне. Прахът, с който е покрит, осигурява перфектна защита от ръжда. Корпусът и замбите са произведени от инструментална стомана и са закалени. На сайта на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти предлагаме клещи замби на марките KNIPEX, UNIOR и RENNSTEIG.

 

Клещите замби KNIPEX 2.0-5.0 мм – 220 мм са подходящи за правене на дупки в кожа, текстил и др. Имат пружина за отваряне и механизъм за заключване. Тялото и замбите са произведени от стомана.

 

Клещите замби KNIPEX 2.0-5.0 мм – 220 мм са с 6 взаимозаменяеми дупки с различни размери. Прахът, с който е покрит, осигурява надеждна защита от ръжда. Клещите се използват за правене на отвори в кожа, текстил и др.

 

Клещите замби RENNSTEIG 2.0-5.0 мм – 220 мм са подходящи за правене на отвори в кожа, пластмаса и др. Тялото и замбите са произведени от специална стомана.

 

Клещите замби UNIOR 4.0 мм – 160 мм са изработени от специална стомана. Режещите части са индуктивно хромирани. Използват се за перфориране на различни видове хартия, карти, билети, пластични материали и др. с до дебелина 1.5 мм.

 

Разнообразие от клещи ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.