Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клин за ламинат

Клиновете за ламинат са необходими за поддържане на разстоянието между ламината и стената. Предотвратяват разместването на ламината от неговото предопределено местоположение.

 

Клинът е перфектен при поставянето на паркет или ламинат, при монтаж на прозорци и врати и при много други действия. С помощта на назъбването можете точно да определите размера на пластината за отстояние и може да регулирате по-рано голям брой клинове до един размер.

 

Веднъж плъзнати и регулирани, клиновете пазят своята позиция и дебелина, за да се избегнат чести пренастройки.

 

Защо да изберете клин за ламинат от Bashmaistora.bg?

           

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клинове за ламинат, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.